Öğrencilerimizden Anlamlı Etkinlik

7.12.2016

Okulumuz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Patoloji bölümü 1. Sınıf öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Sevgi Çocuk Evlerine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yrd. Doç. Dr. Sebile Azırak öncülüğünde Sevgi Çocuk Evlerine yapılan ziyarette, okulumuz öğrencileri Sevgi Çocuk Evinde kalan öğrencilerle bir araya geldiler. Birlikte müzik grubu eşliğinde şarkılar söylediler, halaylar çekip eğlendiler. Öğrencilerimizin beraberlerinde götürdükleri kitaplarla birlikte çeşitli hediyeleri de takdim ettiler. Gecenin sonunda Sevgi Çocuk Evlerinde kalan öğrenciler mutlu bir şekilde ayrılırken, unutulmaz anlar yaşadıklarını ifade ederek Adıyaman Üniversitesine ve okulumuz öğrencilerine teşekkür ettiler.