Öğrencilerimize Gıda hijyeni ve Güvenliği konferansı verildi.

18.12.2017

Öğrencilerimizi gıda hijyeni ve güvenliği konularında bilgilendirmek amacıyla bir konferans düzenlendi.

Okulumuz hocaları ile öğrencilerinin katıldığı programın açış konuşmasını yapan okulumuz Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kaya ÖZER yapılan etkinlikler konusunda bilgiler vererek konferans için okulumuza gelen Veteriner Hekim Beyhan ÖZER’e teşekkür etti.

Adıyaman İl Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdür vekili Veteriner Hekim Beyhan Özer tarafından verilen konferansta gıdaların hijyenini sağlama ve hijyenli gıda temin etme, sağlıklı gıdaların özellikleri ile güvenli gıda tüketme konularına değinildi.

Zevkli geçen konferansı öğrenciler ilgi ile dinlediler. Konferans sonunda öğrencilerin sorularını da cevaplayan Vet. Hek. Beyhan ÖZER’e okul müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Kaya ÖZER tarafından günün anısına buket takdim etti.