Öğrencilerimize Optisyenlik Mesleğinin İncelikleri Anlatıldı

18.5.2016

Okulumuz optisyenlik programında okuyan öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak, meslekleri ile alakalı bilgi ve görgülerini geliştirmek ve sektörel anlamda bilgilendirmek amacıyla seminer düzenlendi.

Uğur Optik Makine Şirketinin satış ve pazarlama müdürü Kaan Varan tarafından verilen seminerde optisyenlik mesleği ve meslekte kullanılan araç ve gereçler, müessese açılışında gerekli detaylar, mali yapı oluşturma ve seçenekler, Dünya’da ve Türkiye’de optimetri konuları ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Seminer sonunda öğrencilerimiz mesleki araçlardan bazılarını inceleme fırsatı da buldular.

Seminerin başında bir konuşma yapan okulumuz müdürü Prof. Dr. Mehmet Kaya ÖZER, seminer vermek üzere okulumuza gelen Kaan VARAN’a teşekkür ederek şunları söyledi: “Okulumuz öğrencilerinin tam donanımlı olarak yetişmeleri bizim öncelikli hedeflerimizdendir. Hayata atılmadan önce eğitim ve öğretim anlamında öğrencilerimizin son durakları olan üniversite yıllarını verimli geçirmeleri çok önemlidir. Bu yüzden elimizden geldiği kadar bilgi ve görgülerini arttırıcı faaliyetlere ağırlık veriyoruz. Mesleklerinde ve sektörlerinde en iyi olmaları için çalışmalarımız devam edecektir. Sayın Kaan Varan’a, bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen hocalarımıza ve ilgi gösteren öğrencilerime teşekkür ediyorum.”