Okulumuz Çocuk Gelişimi Bölümü Öğrencilerden Dergi, Deney ve Oyuncak Sergisi

15.5.2017

Okulumuz Çocuk Gelişimi Bölümü 2. Sınıf öğrencileri tarafından ders hocaları Öğr. Gör. Ruken ÜNLÜ ve Öğr. Gör. Çare TUFANER yönetiminde Merkezi Derslikler Fuaye Alanında dergi, deney, oyuncak ve afiş sergisi açıldı.

Bir gün süren ve 40 öğrencinin 50'ye yakın eserinin görücüye çıktığı serginin açılışına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, Eşleri Hanımefendi Necla GÖNÜLLÜ, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit TEMİR, Prof. Dr. Hasan SOLMAZ, Prof. Dr. Ali AYDIN, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kaya ÖZER, Üniversitemiz akademik ve idari personelleri ile öğrenciler katıldılar.

Birbirinden özel çalışmalara imza atılan sergide özellikle öğrenciler tarafından gerçekleştirilen deneyler büyük ilgi çekerken, çocukların gelişimine katkı sunacak olan dergi ve oyuncaklar da beğeni topladı. Çalışmaları inceleyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, öğrencileri tebrik ederek emeği geçenlere teşekkür etti.