Okulumuz Futbol Takımı Turnuvada Şampiyon Oldu

19.4.2017

Üniversitemizde her yıl organize edilen Sağlık Yaşam Futbol Turnuvası kapsamında bu yıl dördüncüsü düzenlendi. Turnuvada okulumuz futbol takımı şampiyon oldu.

Turnuvada şampiyon olan takımımız kupayı alırken sevinçlerini okul müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Kaya ÖZER ile paylaştılar.

Öğrencilerimizi tek tek tebrik eden okul müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Kaya ÖZER şunları söyledi:

"Öğrencilerimizin gösterdiği başarı takdire değer bir başarıdır. Üniversitemizde düzenlenen IV. Sağlık Yaşam Futbol Turnuvasında okulumuzu başarı ile temsil ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Adıyaman Üniversitesi olarak öğrencilerimizi hayata hazırlarken çok yönlü yetişmelerini hedefliyoruz. Akademik başarının yanında sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da faaliyet göstermelerini istiyoruz. Hem derslerini hem de sosyal ve sportif faaliyetlerini başarıyla yürüten öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamlarında da başarılar diliyorum. Öğrencilerimizin her alanda yetişmeleri için üniversitemizin imkanlarını öğrencilerimize sunan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ'ye okulumuz adına teşekkür ediyorum."