Okulumuzu tanıtım çalışmaları devam ediyor

30.11.2017

Ortaöğrenim öğrencilerine yönelik okulumuzu tanıtma kapsamında yürütülen çalışmalarımız devam ediyor.

İlimizin sağlık eğitimi veren köklü okullarından olan Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik düzenlenen programda okulumuz öğretim elemanlarından Doç. Dr. Deniz Taştemir KORKMAZ ve Öğretim Görevlisi Aygül ÖZTÜRK, sunum eşliğinde okulumuzun programları hakkında tanıtımda bulundular. Mesleklerin gelecekleri hakkında bilgiler de veren hocalarımız programın sonunda öğrencilerin sorularını cevaplandırdılar.

Ziyaretten ve öğrencilere yönelik programdan dolayı duyduğu memnuniyetini ifade eden Yunus Emre MTAL Okul Müdürü İmam ŞİMŞEK öğrenciler için yararlı bir program olduğunu ifade ederek okulumuza teşekkür etti.