Prof. Dr. Mehmet Kaya ÖZER Okulumuza Yeni Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerimize Hoş Geldiniz Mesajı Yayınladı

1.9.2016

Bu yıl okulumuza kayıt hakkı kazanan öğrencilerimize hitaben bir mesaj yayınlayan Okulumuz Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kaya ÖZER, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı ve başarılı bir yıl olmasını dileyerek şunları söyledi:

"Yeni bir eğitim-öğretim yılının ilk günlerinin heyecanını yaşıyoruz. Bu yıl okulumuza kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizle birlikte öğrenci kadromuz daha da güçlendi. Öğrencilerimizle birlikte çok verimli ve kaliteli bir öğretim yılı geçireceğimize inanıyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da gerek akademik ve gerekse idari kadromuzla bir aile ortamı içerisinde öğrencilerimizi geleceğe daha iyi bir şekilde hazırlamanın heyecan ve azmini yaşayacağız. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ'nün öncülüğünde genelde Adıyaman Üniversitesi özelde de Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak her yönüyle tam donanımlı, kendini yetiştiren, vatanına ve milletine hizmet etmeyi şiar edinen öğrenciler yetiştirmeye gayret edeceğiz.

Huzurlu, güvenli, sağlıklı ve mutlu bir eğitim yılı temennisiyle yeni öğrencilerimize tekrar hoş geldiniz diyor, 2016-2017 Öğretim Yılının hayırlı ve başarılara vesile olmasını diliyorum."