Prof. Dr. ÖZER: Yolunuz ve Bahtınız Açık Olsun...

7.6.2016

Okulumuzdan 2015-2016 Öğretim yılı sonu itibari ile mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyen okul müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Kaya ÖZER şunları söyledi:

"Sevgili öğrencilerim, size son kez öğrencilerim diye hitap ediyorum. Bu dönem. Yaşamınızın bir dönemini kapatıyor ve ondan aldığınız güçle bir başka dönemin başlangıcını yapıyorsunuz. Yaşamdan, zorluklardan ve çok çalışmaktan korkmayın. Aileleriniz sevgisi, ilgisi ve desteğiyle yetişen gençler olarak bugün buradasınız. Hocalarınız sizi ülkemiz koşullarına göre oldukça çok iyi olanaklar içinde, doğru teknik bilgilerle donattı. Çok güzel bir kampüste eğitim aldınız. Toplumun çok farklı kesimlerinden gelen arkadaşlarınız oldu, birbirinize saygı duyarak, hoşgörü göstererek karşılıklı bir şeyler öğrenerek sosyal yaşamınızla ve geleceğinizle ilgili kendi görüşlerinizi oluşturdunuz. Dürüst, ahlaklı, kendini bilen, kendine inanan ve güvenen meslek sahibi gençler olarak sizin için yakınlarınız için ülkeniz için yapabileceğiniz çok şeyler olduğunu biliyorsunuz, biz de biliyoruz. Kontrollü, kararlı, sabırlı ve sebatlı gençler olarak gelecekte de pek çok güzelliğe katkıda bulunacağınıza inanıyorum. Başardıklarınızın sonraki mezunlarımıza açılacak kapıların anahtarı, sunulacak olanakların nedeni olacaktır.

Sizleri sevgiyle uğurluyoruz… Yolunuz ve bahtınız açık olsun.”