TEK DERS SINAV DUYURUSU

1. Öğrencilerin 2. sınıfta olup mezun olabilmesi için; tek dersi olan öğrenciler (devamını almış ve FF veya FD ile kalanlar) sınava girebilir.
  2. Son başvuru tarihi 15 Ağustos Salı günü mesai bitimine kadardır.
  3. Başvuru şekli olarak online veya direk bölüme dilekçe vererek yapılabilir. Bölümünüzün başvuru formunu eksiz doldurulup (irtibat numarası ve email kısmını boş bırakmayınız), imzalanması gerekmektedir. Ek olarakta transkriptinizi ekleyeniz. Online başvuruda bulunanlar shmyo@adiyaman.edu.tr adresine mail atması ve 0416 223 38 00 dahili 2750 / 2744 nolu telefondan başvurunun alındığının teyit edilmesi gerekmektedir.
  4. Başvurunuzdaki danışman onayını boş bırakınız.
  5. Sınavınız online yapılacak olup, dersin hocası ile sınavın şekli hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

TEK DERS SINAV FORMLARI

Tıbbı Hizmetler ve Teknikler Bölümü için başvuru formu