Ders Muafiyet Duyurusu

Bu yıl yeni kayıt yaptıran ve daha önce bir yükseköğretim kurumunda okumuş öğrenciler ders muafiyeti başvurusu için;

• Öğrencinin bu yıl yeni kayıt yaptırmış ve okuduğu programdan mezun veya kaydını sildirmiş olmalı,
  • Son başvuru tarihi 26.10.2023 Salı günü mesai bitimine kadar şahsen veya shmyo@adiyaman.edu.tr adresine email ile başvuru yapması,
  • Başvuru için altta verilen dilekçenin eksiksiz doldurulması,
  • Mezun veya kayıt sildirdiğini gösteren transkript belgesinin ıslak imzalı/mühürlü veya e-devletten e-imzalı olarak shmyo@adiyaman.edu.tr adresine mail atılması gerekmektedir.

Patoloji, Tıbbi Laboratuvar, İlk ve Acil Yardım, Optisyenlik programı öğrencileri için:

Ders Muafiyeti Formunu indirmek için tıklayın.

Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri bölümü öğrencileri için:

Ders Muafiyeti Formunu indirmek için tıklayın.