STAJ TARİHLERİ

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

(Patoloji, Tıbbi Laboratuvar, Optisyenlik ile İlk ve Acil Yardım Programı)

• Staj başvurusunu sadece birinci sınıflar ve yaz stajını yapmayan veya yetersiz notu alan öğrenciler yapabilecektir.
  • Yaz stajı yapacak öğrencilerimizin aşağıda verilen tarihlerden birini seçmesi gerekmektedir. Sadece aşağıda verilen tarihler arasında (1. veya 2. Grupta) staj yapabilirsiniz.
  • Kariyer kapısından başvuru yapan öğrencilerin not ortalaması en az 2,00 olması gerekir.
  • Kariyer kapısındaki son başvuru tarihi 10 Mart 2024’tür. Mağdur olamamanız için erken tarihte başvuru yapabilirsiniz. https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresinden başvuru yapmayanların staja kabül edilmemesi (Optisyenlik hariç) söz konusudur.
  • Staj tarihleri:
  • Grup 24 Haziran – 5 Ağustos
  • Grup 12 Ağustos - 23 Eylül
  • Stajda kabul edildiğiniz kurumun yoğunluğuna göre, sadece grubunuzu değiştirilebilme hakkı vardır.
  • Stajlarını hastanede yapmak isteyen Optisyenlik öğrencileri mutlaka kariyer kapısından başvuru işlemlerini yapmalıdır. Özel sektörde yapmak isteyenler için bu zamanlarda bir işlem yapmalarına gerek yoktur.
  • Kariyer kapısındaki başvuru ile ilgili herhangi bir soru veya sorunla karşılaştığınızda Kariyer Geliştirme Birimi’nden (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi zemin kat) Dr.Öğr.Üyesi Emine Karakaplan Özer ile iletişime geçebilirsiniz.
  • Staj kabulü sizin email adresinize geleceğinden, güncel ve kullandığınız mail adresinizi yazınız.
  • Birimimiz ile ilgili diğer duyuruları https://shmyo.adiyaman.edu.tr/ adresinden takip edebilirsiniz.

Prof.Dr Ahmet GENÇ

Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölüm Başkanı

Staj Tarihleri 2024

-----****-----

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

(Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Programı)

• Kariyer kapısından başvuru yapan öğrencilerin not ortalaması en az 2.00 olması gerekir.
  • Kariyer kapısındaki son başvuru tarihi 10 Mart 2024’tür. Mağdur olmamanız için erken tarihte başvuru yapabilirsiniz. https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresinden başvuru yapmayanların staja kabul edilmemesi söz konusudur (Özel kurumlara da başvurulabilir).
  • Özel kurumlarda staj yapmak isteyen öğrenciler, belirledikleri kurum için mutlaka danışman onayı almaları gerekmektedir.
  • Staj yeri tercihinde ilk önceliğiniz kendi memleketiniz (ikametgâh adresinizin olduğu yer), ikinci tercihiniz Adıyaman’ı seçmeniz lehinize olacaktır. Staj yerini ikametgâh adresiniz ve Adıyaman dışında seçmeniz durumunda kurum sizi kabul etmeyebilir, sorumluluk size aittir.
  • Staj tarihleri:
  • Grup; 24 Haziran – 5 Ağustos
  • Grup; 12 Ağustos - 23 Eylül
  • Stajlarını hastanede yapmak isteyen öğrencilerin mutlaka kariyer kapısından başvuru işlemlerini yapmaları gerekmektedir. Özel sektörde yapmak isteyenler için bu zamanlarda bir işlem yapmalarına gerek yoktur.
  • Yaz stajı, 30 iş günüdür.
  • Yaz stajı yapacak öğrencilerin normal şartlarda devamsızlık hakkı yoktur. Ancak hastalık, acil ya da özel durumu olan öğrencilerin mutlaka danışman hocalarını bilgilendirmeleri gerekmektedir. Öğrenci eğer raporluysa, gelmediği gün kadar telafi yapması istenmektedir (Örneğin, 3 gün raporlu olan öğrenci, staj bittikten sonra 3 gün daha telafi yapmalıdır).
  • Kariyer kapısındaki başvuru ile ilgili herhangi bir soru veya sorunla karşılaştığınızda Kariyer Geliştirme Birimi’nden (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi zemin kat) Dr. Öğr. Üyesi Emine Karakaplan Özer ile iletişime geçebilirsiniz.
  • Staj kabulü sizin e-mail adresinize geleceğinden, güncel ve kullandığınız mail adresinizi yazınız.

Öğr. Gör. Firuze ÖZTAŞ

Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı