YAZ STAJI YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Dairesi Başkanlığının 10/11/2020 tarihli ve E-77152623-773.99-594 sayılı yazısı ve Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 05/01/2021 tarihli ve E-99910406-799-8 sayılı yazılarına istinaden Tüm kamu kurumlarında üniversite öğrencilerine sağlanacak staj imkânlarının Kariyer Kapısı üzerinden yürütüleceği bildirilmiştir.

2023 yılı yaz döneminde Müdürlüğümüze bağlı sağlık tesislerinde staj yapacak öğrenciler kariyer kapısı üzerinden kabul edilecek olup 22.05.2014 Tarih ve 29007 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Sağlık Meslek Mensupları ile Sağlık Hizmetlerinde Çalışan Diğer Meslek Mensuplarının İş ve Görev Tanımlarına İlişkin Yönetmelik" kapsamında tanımlanan branşlara göre stajyer kabulü yapılacaktır.

Yaşanabilecek mağduriyetlere engel olunabilmesi için Üniversitenizde öğrenim gören ve İlimizde yaz stajı yapmak isteyen sağlık alanında öğenim gören öğrencilerimizin staj başvurularını kariyer kapısı üzerinden yapmaları gerekmektedir.