TEK DERS SINAV DUYURUSU

Birimimizde 4 dönem okuyupta bir dersten başarısız (sadece devamını alıpta bir dersi FF veya FD) olan öğrencilerimiz aşağıda verilen formu doldurarak 23 Temmuz Salı günü mesai bitimine kadar elden (Enstitüler binası 1. kat 209 nolu odada birim sekreterine) veya shmyo@adiyaman.edu.tr adresine yollamaları gerekmektedir.

Formda
● Okuduğunuz program,
● Öğrenci numarası,
● Dersin dönemi (güz veya bahar seçilecek)
● Dersin kodu,
● Dersin adı,
● Dersi veren hocanın ünvanı, adı ve soyadı,
● Danışman hocasının ünvanı, adı ve soyadı,
● Ögrencinin adresi, telefon numarası ve email adresi eksiksiz doldurulacaktır.

Tek derse kaldığınız belli olur olmaz en kısa zamanda formu doldurup, çıktısını alarak imzalayınız. Elden teslim edebilirsiniz veya formun çıktısını taratıp/net bir fotoğrafını çekerek mail yoluyla yolluyabilirsiniz.

Mutlaka danışman hocanız ile irtibata geçerek mailin veya dilekçenin teslim edildiğini teyit ediniz.

Eksik bilgi içeren başvurular veya formu mail ile yollayıp ek olarak formu eklemeyen başvurular kabul edilmeyecektir.

Maili sadece bir kere ve eksiksiz yollayınız.

Tek Ders Sınav Dilekçesi Formu