2. Grup Staj Yapacak Okulumuz Öğrencilerinin Dikkatine!

*Zorunlu Yaz Stajı Başvuru formu (1 kopyası staj yapacağınız kurum tarafından onaylandıktan sonra Sağlık Hizmetleri MYO'ya teslim edilecek), SGK işlemlerinin okul tarafından yapılacağının üst yazısı ve Staj Sözleşmesini (bunların çıktısını almayın) Merkezi Derslikler A Blok 3. Katta bulunan 4 nolu odadan (Fatma Görücü'den) 14 Ağustos 2024 Çarşamba gününe kadar hafta içi her gün saat 09.00 ile 11.30 arası gelip alabilirler.

**Staj evraklarının teslim edilmesi için öğrenciler kimlik kartlarını göstermek zorundadır. Evraklar imza karşılığı teslim edilecektir.

***Bu evrakları almaya gelmeden önce, staj defterini kitap satış noktasından (üniversitenin ana girişinin yanı) ücreti karşılığında alarak ve 1 adet vesikalık fotoğraf ile gelmeniz durumunda staj öncesi ADYÜ SHMYO’dan alacağınız evrak ve yapacağınız işlem kalmayacaktır.

Bilgilerinize.