Meslek Yüksekokulumuzun Tanıtım Toplantısı

Okulumuzun bilgilendirme sunumu yapıldı. 

29 Nisan Perşembe günü saat 10.30'da Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet TURGUT, Rektörü Yardımcımız Prof. Dr. Cumhur KIRILMIŞ, Rektör Danışmanı ve aynı zamanda Okulumuz Müdüresi Prof. Dr. Sayad KOCAHAN ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Rüştü YALÇINKAYA katıldı, toplantıda okulumuz personelleri de hazır bulundu. 

Sunumu Okulumuz Müdüresi Prof. Dr. Sayad KOCAHAN yaptı. 

Okulumuzun geçmişine dair istatistiki bilgileri, mevcut durumu, talepleri ve kalite hedeflerini içeren sunumun sonunda bir konuşma yapan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet TURGUT, sunumdan dolayı teşekkür ederek talepler konusunda bilgiler verdi. 

Üniversitemizin çalışmaları ve geleceğine dair projeler hakkında bilgiler de veren Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet TURGUT katılımcıların hepsine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi ve pandemi nedeniyle alınan tedbirlere uyulması noktasında herkesin hassas davranması gerektiğini ifade etti. 

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.