Üniversitemizde Mezuniyet Töreni Yapıldı.

Üniversitemiz stadyumunda 02 Temmuz 2021 Cuma günü saat 19.00'de gerçekleşen mezuniyet yemin ve ödül törenine, Yüksekokulumuz Müdüresi Prof Dr. Sayad KOCAHAN, Müdür Yarımcılarımız Doç. Dr. Salih AKBUDAK ve Dr. Öğr. Üyesi Sebile AZIRAK, Yüksekokulumuz Öğretim Elemanlarından Doç. Dr. Ahmet GENÇ, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Nilay GÜVENÇ, Dr. Öğr. Üyesi Esra BOZGEYİK, Dr. Öğr. Üyesi Aygül ÖZTÜRK, Öğr. Gör. Işık Tümay ALPER, Öğr. Gör. Gül Nihal YEŞİLDAL, Öğr. Gör. Ruken ÜNLÜ, Öğr. Gör.  Çare TUFANER, Öğr. Gör. Sevim KOYUNCU ve idari personellerimizden Bilal AÇIKALIN katılmıştır.

Pandemi şartlarından dolayı öğrencilerimizden dereceye girenler ile bölüm bazında dereceye girmiş olan Yüksekokulumuz 1. Aslı KELEPÇE, 2. Zeynep DİCLE KÜSTÜK, 3. Selda Melike GEYİK ile Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü 2. Nesrin Kevser APAYDIN, 3. Zeynep BİÇER katılmıştır. Dereceye giren öğrencilerimize ödüllleri verilerek mezuniyet kütüne isimleri eklendi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.