Okulumuzda Görev Değişimi

Okulumuz müdürlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Sayad KOCAHAN'ın Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılığına atanması nedeniyle yerine okulumuz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Salih AKBUDAK atandı.

Görev değişikliği nedeniyle okulumuzda düzenlenen programda, hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Sayad KOCAHAN'a hediye tabak takdim edildi. Okulumuzun tüm personelinin katıldığı programda görev değişikliğinin hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Okulumuza müdür olarak atanan Doç. Dr. Salih AKBUDAK'a, Prof. Dr. Sayad KOCAHAN tarafından çiçek takdiminde bulunuldu.

Programda okulumuz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Esra BOZGEYİK'e doçent ünvanı almasından dolayı hediye takdim edildi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ailesi olarak yeni görevlerine başlayan hocalarımıza hayırlı olsun temennilerimizle birlikte başarı, sağlık ve mutluluklar diliyoruz.