Okulumuzda Zekâ Oyunları Tanıtım Etkinliği Düzenlendi

Adıyaman Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO Çocuk Gelişimi birinci sınıf öğrencileri CGP 130 ZEKÂ OYUNLARI EĞİTİMİ seçmeli dersi kapsamında ve Öğr. Gör. Dr. Çare TUFANER’in koordinatörlüğünde “Zekâ Oyunları Tanıtım Etkinliği” düzenledi.

Etkinlikte Türkiye Zekâ Vakfı ve Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığı ile hazırlanan zekâ oyunları katılan öğrenci ve akademisyenlere tanıtıldı. Etkinlik kapsamında zekâ oyunlarından görev oyunları, sözel oyunlar, mantık oyunları, strateji oyunları ve GriCeviz uygulaması katılımcıların dikkatlerine sunuldu. Etkinlikte strateji oyunlarından birisi olan reversi oyunu ile öğrenciler arasında yarışma düzenlendi. Yarışmayı kazanan öğrencilere hediyeler verildi.