Üniversitemizde Mezuniyet Coşkusu

Mezunlarımızın sevincine ortak olduk...

Adıyaman Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz 2021-2022 Öğretim Yılı Mezunlarını muhteşem bir törenle uğurladı.

Adıyaman Üniversitesi Stadyumunda gerçekleşen törene hocalarımız, idarecilerimiz, öğrencilerimiz ve aileleri katılarak mezuniyet coşkusunu ve heyecanını birlikte yaşadılar.

Birinci olan öğrencimiz Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cumhur Kırılmış ve okulumuz Müdürü Doç. Dr. Salih Akbudak eşliğinde Mezun Kütüğüne Plaka çaktı. Derceye giren öğrencilere hediyeler verildi. Törenlerin sonunda öğrencilerimiz kep atma törenine eşlik ederek kutlamalara katıldılar.

Okulumuz Müdürü Doç. Dr. Salih Akbudak dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederek, mezun olan bütün öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.