Yunus Emre MTAL Öğrencileri Okulumuzu Ziyaret Etti

İlimizde faaliyet gösteren Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler.

"Kariyer Günleri" programı kapsamnda gerçekleştirilen ziyarette okulumuz öğretim üyelerinden Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Esra Bozgeyik öğrencilere okulumuz ve bölümler hakkında bilgiler vererek, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Okul Müdürümüz Doç Dr. Salih Akbudak'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve onlara eşlik eden rehber öğretmenleri kendilerine gösterilen yakın ilgiden ve verilen faydalı bilgilerden dolayı teşekkür ettiler.